s

Vi er Dynamo Coffee

Dynamo Coffee handler om kaffe, om positiv udvikling og opmærksomhed. Kaffe er vores håndværk og vores passion og det er det, der driver og inspirerer os. 

God kaffe begynder med god etik. 

Kaffe dyrkes i dele af verden, hvor levestandarden er langt fra den danske. Med vores Direct Trade® handelsmodel skærer vi mellemhandlere væk og stiler mod et langsigtet samarbejde med kaffeproducenterne om at udvikle et produkt af højeste kvalitet. Som en del af dette skaber vi muligheder for at kaffeproducenter, kunder og kaffenydere kan møde hinanden, udveksle erfaringer og dermed bidrage til at udvikle kaffekvaliteten.

Med Direct Trade® er du som forbruger garanteret følgende:

1. Vi aftaler en dokumentérbar pris med producenten, som modsvarer kvaliteten og altid er minimum 25% over Fair Trade prisen.

2. Vi besøger kaffeproducenten hvert år for at skabe det bedst mulige samarbejde og konstant udvikle kaffens kvalitet.

Kun kaffebønner som lever op til disse kriterier bliver mærket Direct Trade®. Det fremgår klart af hver enkelt pose om kaffen i den pågældende pose er handlet direkte efter ovennævnte kriterier.

Lad os tage ansvaret for din kaffeoplevelse.

Vi bygger bro mellem kaffefarm og den endelige kaffeforbruger. Vi er Dynamo Coffee.

Engros salg. 

Vi er optaget af at skabe resultater for vores kunder.

Vi tilbyder ikke kun kvalitetkaffe, men også træning og kurser for dig og dit personale. Vi uddanner og samarbejder om at udbrede kendskabet til kaffens mange og forunderlige facetter. Kaffebrygning er et håndværk og vi kan hjælpe dig med at lære det og få dine ønsker og planer først ud i livet.

Kontakt os på mail@dynamocoffee.com nu for at høre om vores tilbud til dig som engroskunde.

Dynamo Coffee kontaktoplysninger er:

 

Dynamo Coffee

Østergade 8,

7400 Herning

Denmark

mail@dynamocoffee.com